Top Ad unit 728 × 90

Вінницькі Дон-Кіхоти

У попередній своїй публікації я вже розповідав шановній аудиторії про «блискучу» антикорупційну діяльність Вінницької агенції журналістських розслідувань та її очільниці Інги Фляжнікової.
Тепер хотілось би докладніше зупинитись на постатях її найближчих сподвижників на нелегкій антикорупційній ниві – подрузі Насті Дем’янчук та другові-коханцеві Владу Боднару.
Як мені видається, із Інгою Фляжніковою Настю Дем’янчук пов’язують не лише спільні уподобання такі як вживання канабісу та надмірних кількостей пива у Вінницьких генделиках, а ще й бажання легко та невимушено заробити грошей – чи обманом своїх іноземних грантодавців як любить Настя друзям промовляти: десь за рахунок фуршету, десь за рахунок меню, чи написанням замовних статтей, як то мовиться хто платить, то й музику замовляє.
У перервах між цим Настя ще й встигає бігати у поліцію, прокуратуру та суди, бо й досі слухається справа про крадіжку Настею у подруги-студентки мобільного телефону, а потім нібито вже вимагання від Насті цією колишньою подругою грошей, чи Настею вимагання грошей у подруги, там вже ніхто із обивателей, недосвідчених у всіх тенетах та хитросплетіннях бурхливого життя Вінницьких антикорупціонерів, не розбереться.
А між Владиком Боднарем та Інгою Фляжніковою існує дещо інший, ментально-інтимний зв'язок, хоча до слова паралельно Владик не гребує такими зв’язками із іншими, менш гарними за Інгу, зате більш поступливими колегами-журналістками, головне щоб сама Інга про це не дізналась, залишаючись при цьому, в свої мужні молоді роки, маминим синочком, у постійно брудних шкарпетках, який важко сприймає та переносить критику себе такого ідеального.
Ось в такому образі Владик нещодавно здійснив стрімку кар’єру, ставши редактором медіа-ресурсу «Vlasno-інфо» – медійного партнера Вінницької агенції журналістських розслідувань. Адже із цієї посади вже легше дістатись до омріяної «годівнички», а там дивись і гонорари зростуть, та й можна буде вже не 1500 гривень отримувати від знайомих за статтю про Гніванський кар’єр, а значно більше та ще й в «зелених», а не в гривнях, щоб на пиво вистачало.

Ось такі вони сучасні Вінницькі антикорупціонери, які маніпулюючи популярним нині трендом «боротьби з корупцією», намагаються якомога ближче до цієї корупції наблизитись, а далі вже буде інший ментально-інтимний зв'язок між жабою та гадюкою.
Вінницькі Дон-Кіхоти Reviewed by Unknown on января 03, 2018 Rating: 5

Комментариев нет:

All Rights Reserved by VINSIDER © 2014 - 2017

Форма для связи

Имя

Электронная почта *

Сообщение *

Технологии Blogger.