Top Ad unit 728 × 90

Вінницька Свобода підробляє підписи заради чергового політичного піару

 Вінницька Свобода підробляє підписи заради чергового політичного піару

Після подій 3 березня в столиці лиш байдужий та цинічний залишиться осторонь. Однак, окремі депутати і тут створили привід для маніпуляцій.
 Вчора 05 березня активісти, волонтери та учасники АТО прийшли до керівництва Вінницької обласної ради з вимогами скликати позачергову сесію та висловити недовіру міністру внутрішніх справ Авакову. У відповідності до вимог законодавства в.о. голови облради ініціював збір підписів за її проведення.
Для перешкоджання законній процедурі голова постійної комісії з питань законності свободівець Андрій Вигонюк зробив на цьому політичний піар. Інтернет мережа переповнена одами свободівців один одному, що вони такі швидкі та спритні і вже стовідсотково підписали звернення, правда, на окремому листку.
А тепер давайте порівняєм почерк і підписи у зверненні проти демонтажу Шевченка та за відставку Авакова і знайдем там десять відмінностей. 

 Коли депутати інших політичних сил витратили свій час та приїхали в обласну раду підписати звернення, Вигонюк підробляв підписи депутатів в кабінеті комісії по ЗАКОННОСТІ або ж в туалеті (іншим націоналістам-депутатам з Зарванців та Бершаді далеко їхати, бо замело снігом).
Іноді політичний піар не вартий того, щоб створювати прецеденти для визнання вкрай необхідного звернення недійсним.
Мало б бути соромно.
Вінницька Свобода підробляє підписи заради чергового політичного піару Reviewed by Unknown on марта 06, 2018 Rating: 5

Комментариев нет:

All Rights Reserved by VINSIDER © 2014 - 2017

Форма для связи

Имя

Электронная почта *

Сообщение *

Технологии Blogger.